Szeretnél visszatérni a WWW.GENIUSZ.HU kezdõlapjára? KATTINTS IDE!

Ismerd meg a Bükk titkait és kóstolj bele az erdő ízeibe...
a GÉNIUSZ KÖNYVÁRUHÁZBAN!
Bózsó Gyula

- I love Bükk -


A nap még alacsonyan jár a völgy bejáratánál, a Hámori-tó felett vastag pára ül. Az erdő – mint egy hatalmas zöld színpad – megelevenedik, s közben titkos fellépőjére vár. A Dolka-tető fehér sziklakiszögellésén a fák levelein átszűrődő fénysugarak lassan kirajzolják a légies sziluettet. A királynő végül teljes egészében aranyszínű reflektorfényben csillog. A testére fagyott hajnali köd milliónyi szikrát szór, mint megannyi apró világítótorony. Közben a völgyön leúszó hideg hajnali levegő megcsípi arcunk. Mint egy varázslatos villámcsapás járja át a testünk ez a különleges hangulat. Egyszerre jókedvűek, frissek és mozgékonyak leszünk. Elindulunk a szerpentinen felfelé… A kilátók királynőjének újjászületésével Lillafüred hiányzó ékköve 120 évvel az eredeti építmény átadása után ismét méltó helyére került. A rekonstrukció jóval túlmutat egy egyszerű helyreállításon, hiszen a Zsófia-torony szimbolikus értelemben nemcsak a bükki, de az országos természetjárás alappillére is egyben. Megépítése hatalmas lökést ad a térség egyébként is bővelkedő turisztikai kínálatának. A könyv sorvezetőként mutatja be a kilátó vonzásában lévő természeti és épített attrakciókat. Középpontban a Zsófiával olyan különleges gyöngyszemeket ismerhetünk meg, melyek méltán teszik Lillafüredet és közvetlen környezetét Magyarország egyik legfontosabb turistacélpontjává.


Lapozd fel a könyvet, ismerd meg a Bükk lenyűgöző világát!


Még nem rendelted meg?

IDE KATTINTVA MEGRENDELHETED!


Bózsó Gyula

- Az ERDŐ finom -


Műfajának megteremtője ez a könyv, az erdei csúcsgasztronómia új fokmérője! Mérföldkőnek számító alapmű, melynek legfőbb küldetése, hogy fenntartható forrásból származó, egészséges ételek fogyasztására inspiráljon. A lapjai között kalandozva olyan erdei alapanyagokat ismerhetsz meg, amelyeket garantáltan nem használtál még, és ezáltal olyan ízekre találhatsz, melyeket soha eddig nem éreztél. Az alapanyagokról az erdő legfőbb ismerője, egy erdész, az ételek elkészítéséről pedig egy profi séf gondoskodik. A két szakma fúziójával létrejövő végeredmény az a számtalan különleges erdei receptúra, mely bevezet téged az erdei csúcsgasztronómia világába. Itt pedig igazán otthon érzheted majd magad, hiszen valójában nem teszel mást, mint visszatérsz az ősi gyűjtögető életmódot folytató gyökereidhez a modern konyhaművészet hozzáadásával. Ösztönösen érezni fogod, hogy az erdő fogyasztásával nemcsak saját, de környezeted egészségéért is sokat teszel. Hiszen az erdő olyan ehető alapanyagokat biztosít számodra, melyek valóban tiszta forrásból származnak, szavatolva ezzel saját és unokáid zöldebb és fenntarthatóbb jövőjét.


Lapozd fel a könyvet, és légy részese te is az erdei gasztronómia forradalmának!


Még nem rendelted meg?

IDE KATTINTVA MEGRENDELHETED!

Kíváncsi vagy további érdekességekre Az ERDŐ finom című könyvvel kapcsolatban?Kövesd a Facebook-on az #azerdofinom hashtag-et tartalmazó bejegyzéseket!Hogyan juthatok el a GÉNIUSZ KÖNYVÁRUHÁZBA,
hogy megvásárolhassam I love Bükk és Az ERDŐ finom című könyveket?

Nyomj egy LIKE-ot, ha tetszik a webáruházunk!

+ Csatlakozz FACEBOOK OLDALUNKHOZ!
Ehhez, csak kattints ide!


Géniusz Könyváruház - Minden könyvben géniusz!
WWW.GENIUSZ.HU | INFO@GENIUSZ.HU